04 Fel och Buggar

Sajter blandas ihop och högerkolumnen borta

2011-05-28 09:11 #0 av: ettlitetalias

Jag har två problem just nu.

Det första är att om det finns två trådar med identiska namn, men på olika sajter (t.ex Kvinna och Relationer), så hamnar jag en del av gångerna jag klickar på titeln i "Mina inlägg" i tråden postad i Kvinna (där jag har kommenterat) och en del av gångerna i tråden som ligger i Relationer (där jag inte har kommenterat).

Mitt andra problem är att på just Kvinna så försvinner min högerkolumn och rutan där man skriver för att kommentera ett inlägg. Bara på den sajten (än så länge), och laddar jag om sidan några gånger kommer den upp normalt.

Anmäl
2011-05-28 14:44 #1 av: ANNIA

Ettlitetalias börjar med standardsvar. Testa rensa webhistoriken och se om det gör nån skillnad.

När det gäller att du hamnar i olika trådar. Jag kikade in på båda sajterna du nämner och ser för tillfället bara en tråd som heter lika på båda (kan missat att det finns flera). Och du bör hamna på relationer när du klickar på mina inlägg i högra rutan. Men det är ju bara där du i så fall ska hamna.

Vilken webläsare har du. Och är det nån speciell tråd som du går in i när du "förlorar" högra kolumnen.

Men som sagt testa rensa och se om det gör nån skillnad.

A Minute to learn, never a master.
That´s life.

 

Anmäl
2011-05-29 11:24 #2 av: ettlitetalias

Ska testa rensa.

Sitter på Firefox 3.6.17. Och nej, det spelar ingen roll vilken tråd jag läser, det händer samma sak i alla trådarna. Nyss försvann även vänsterkolumnen för mig.

Anmäl
2011-05-29 13:42 #3 av: ANNIA

Bra att du testar rensa.

När det gäller vänstra kolumnen nån enstaka gång har jag själv råkat ut för det. Ibland kommer den fram själv bara jag scrollar lite lite grand. Eller uppdaterar en enda gång. Får du det ofta så hör av dig igen för då får killarna kika på framladdning.

A Minute to learn, never a master.
That´s life.

 

Anmäl
2011-05-29 21:18 #4 av: AnneN

#2 Mitt tips är att uppdatera till firefox 4 om det inte hjälper att bara rensa.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2011-05-30 12:45 #5 av: ettlitetalias

#4 Jag skulle gärna göra det, men har för gammalt operativsystem (Mac OS X 10.4.11), och jag vet inte hur jag uppdaterar det Tyst Har frågat inne på dator.ifokus, men inte fått något svar... Någon här som vet kanske?

Anmäl
2011-05-30 14:41 #6 av: ANNIA

Ettlitetalias jag har noll koll på mac. Men om du inte får svar inne på dator ifokus. Kanske testa inne på iphone ifokus. Visserligen handlar det ju om telefoner och surfplattorna och sånt. Men det är ju mac prylar så kanske nån där har nåt tips.

A Minute to learn, never a master.
That´s life.

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.