2011-07-11 12:01 #0 av: WildeSau

När kommer den funktionen tillbaka?

Möjligheten försvann efter senaste systemskiftet då allt blev öppet för hela internet.

Val tidigare:

Alla
Endast inloggade
Endast utvalda

Ytterligare ett önskemål till filtrering.

Endast inloggade på site i Mina iFokus-sajter

Likaså möjligheten att stänga av kommentarer i fotoalbum och gästbok.

Jämför med Facebook.