04 Fel och Buggar

Kan inte klicka på någon länk i rubriklistan

2011-09-28 12:30 #0 av: zayla

Hej!

Jag har inte varit lika ofta här på ett tag och tänkte nu kolla in lite läget och finner att jag blir frusterad över att inte kunna klicka på olika länkar i de olika sajter jag är med i och samma sak när jag är här i support. Däremot gick det bra o skriva som här o nu.

1)  ja samma sak

2)  ? vilket adressfält menas ? http/: ... osv...

3) inget, jag bara klickade på någon av rubrikerna i listan till vänster.

4) fick inga felmeddelandet och det händer ingenting alls hur än jag klickar och klickar. hittar vidare till annan sajt och en länk fungerade men sen fungerade inte en annan eller den igen heller.

5) både windows 7 hemma och xp på jobbet

6) jadå...

7) inte vad jag vet...

Känns som om jag inte är behörig eller något ?? Är det nytt att man måste vara behörig eller. Jag ska försöka läsa era inlägg här och se vad som hänt sen jag var här sist i våras eller längre tid tillbaka.

Anmäl
2011-09-28 12:49 #1 av: AnneN

windows 7 & xp är opertivsystem, det vi behöver veta är vilken webbläsare du använder. Detta hittar du genom att i internetfönstret klicka på "Hjälp" och sedan "Om *namn på webbläsaren*, där får du reda på vad webbläsaren heter och vilken version du har.

 

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.