14 Önskemål

Radera inlägg

2012-01-15 14:00 #0 av: signemo

Det finns ju dolda sajter. Om man är med på en sådan och väljer att gå ur sajten eller ifokus. ( inte aktuellt för min del)

Kan man be att få sina inlägg raderade i dolda sajter?. De är ju ofta öppnare som mellan goda vänner man litar på. Men det betyder ju inte att om delar av gruppen byts ut och nya kommer in. Att man vill att det man skrivet skall var synligt. Man vill ju många gånger lära känns personer innan man öppnar sig

Var rädda om varandra

Anmäl
2012-01-15 16:40 #1 av: [GunillaF]

Det är antagligen upp till värden på den sajten.

Det kan vara ett evighetsjobb att radera alla inlägg en medlem gjort. Speciellt om medlemmen varit med länge och har skrivit mycket.

 

Anmäl
2012-01-15 17:29 #2 av: signemo

Jo det kan jag förstå.

Skulle kanske kunna läggas in i en framtida version att den som går ur har möjlighet att göra det själv. Ungefär som att man går igenom o raderar sina mail eller som här pm.

Eller att i och med att man avslutar ifokus så står det bara namnet kvar, då vet andra att det har stått ett inlägg men inte mer.

Det mesta går att skapa program till, men sen är ju frågan om hur svårt det är och om det finns intresse för det.

Var rädda om varandra

Anmäl
2012-01-16 00:07 #3 av: Hera

Jag tycker inte det ska finnas en sådan funktion eftersom hela trådar kan förstöras om en persons alla inlägg försvinner.

Det är bättre att inte skriva saker som man kan ångra eller kommer vilja få bort i framtiden.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2012-01-16 17:59 #4 av: signemo

Jo det kan de ju förståss Hera.  Men på dolda sajter blir man ju vänner på ett annat sätt och det är högt till tak.  Om då det helt plötsligt skulle bli en helt annan sammansättning och man skulle känna att man inte riktigt kan lita lika mycket på dem.

Men det är väl så att man kanske skall skickas via vanliga mail en del av vad som hanteras där. Kanske nått att fundera över för oss som är med på sådana sajter.

Tack för svaren och ha en fin kväll

 

Var rädda om varandra

Anmäl
2012-01-16 18:38 #5 av: Hera

#4 Jo, men även på sådana sajter får man tänka på att inte skriva saker som man inte skulle vilja att vem som helst får veta. För tyvärr är ingenting privat på nätet.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2012-01-16 18:44 #6 av: signemo

Så är detFlört

Var rädda om varandra

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.