07 Skriva

Funkar inte att lägga upp bilder

2012-07-18 19:50 #0 av: PiganX

Det funkar inte att ladda upp bilder i trådar, har stängt ner internet och tagit upp det igen och det hjälpte inte. Använder Google Chrome men har även testat med Internet Explorer.

1) Händer samma sak om du försöker igen? Ja.

2) Vilken adress har du i adressfältet när felet inträffar? http://blandrashundar.ifokus.se/discussions/5006e34588f4720858007e9f-leos-bildtrad?discussions-1

3) Vad gjorde du när felet inträffade? Jag försökte lägga upp bilder i tråden.

4) Vilket felmeddelande fick du, alternativt vad blev fel? Jag fick inget felmeddelande men bilden försvann när jag hade postat kommentaren med bilden. Den laddades upp, och stod även att ifokus skickar min text, men sen är ändå varken bilden (eller kommentaren) där.

5) Vilken webbläsare använder du? Google Chrome, men har även testat samma med Internet Explorer och det blir likadant.

6) Har du rensat webbhistoriken? Ja.

7) Är det något mer du tror att vi behöver veta? Nej, inte vad jag kommer på nu i alla fall.

Anmäl
2012-07-18 19:51 #1 av: Fridaaaa

Här fungerar det, har google chrome.
Kanske något med ditt nät?

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2012-07-18 20:13 #2 av: PiganX

#1 Måste nog vara det isåfall.. Obestämd Får testa imorgon igen.

Anmäl
2012-07-18 21:18 #3 av: Alex

Kan det vara så att bilden är för stor?

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

Anmäl
2012-07-18 21:23 #4 av: PiganX

#3 Har testat med flera olika bilder.

Anmäl
2012-07-18 21:42 #5 av: Alex

Även små? Och tillåtna format?

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

Anmäl
2012-07-18 21:52 #6 av: PiganX

#5 Japp.

Anmäl
2012-07-20 13:10 #7 av: Alex

Ok, rapporterar det vidare.

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

Anmäl
2012-07-20 18:55 #8 av: [Fröken P]

har samma problem..

Anmäl
2012-07-21 08:28 #9 av: Niklas

Skulle någon av er som inte lyckas lägga upp bilder kunna skicka en bild ni misslyckats med till mig?

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2012-07-21 09:03 #10 av: [Fröken P]

#9  vart ska jag skicka bilden?

Anmäl
2012-07-21 09:13 #11 av: [Fröken P]

nu kunde jag lägga in en bild på en sajt, men bara om jag kopierade bilden från min FB, sen klistrade jag in den. det fungerar inte att kopiera bilden då den ligger sparad i mapp och sen klistra in, märkligt..

men nu kom jag iaf på ett sätt så länge! Glad

Anmäl
2012-07-21 19:06 #12 av: PiganX

Jag har märkt, att det ibland går och ibland inte.

Anmäl
2012-07-21 19:34 #13 av: Niklas

#10: Du kan skicka en bild som du inte kan lägga in till niklas(snabel-a) ifokus.se.

#11: Kan detvara så att den skalas ner på Facebook?

#12: Skicka gärna en bild du inte kan lägga in.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2012-07-21 20:20 #14 av: [Fröken P]

jag har samma bild kopierad till mapp från fb men den går inte att ladda upp därifrån, eller kopiera och klistra in. Bara direkt från fb.

Anmäl
2012-07-23 10:11 #15 av: Niklas

Kan du skicka den till mig då?

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2012-07-23 11:46 #16 av: [Fröken P]

har mailat dig nu.

Anmäl
2012-07-23 11:46 #17 av: Niklas

Okej, jag återkommer när det dyker upp.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2012-07-23 12:51 #18 av: Niklas

Test med Chrome.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2012-07-23 12:52 #19 av: Niklas

Test med Firefox.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2012-07-23 12:53 #20 av: Niklas

Test med Safari.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2012-07-23 12:54 #21 av: Niklas

Jag lyckas inte återskapa ditt fel. Använder du någon av webbläsarna jag testade med?

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2012-07-23 13:23 #22 av: [Fröken P]

jag använder Chrome, jag testade nu igen i detta inlägg, men jag kan inte ladda upp bilden från mappen.

Det roliga är att när jag sparade om bilden jag skickade i mailet, då fungerar det och jag kan ladda upp den! Ibland kan man bli tokig på tekniken! Skrikandes

 

 

Anmäl
2012-07-23 19:17 #23 av: Alex

#22 Förminskades den i samband med mailandet? Har du testat att bara förminska originalbilden och se om det fungerar då?

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

Anmäl
2012-07-23 19:22 #24 av: [Fröken P]

Bilden är ganska liten och det ska fungera ändå, jag har aldrig haft problem förut, och dessutom ska man ju kunna ladda upp bilder upp till 5 mb.

Anmäl
2012-07-23 19:30 #25 av: Alex

Jo, men det kan vara värt att testa ändå. Om inte annat för att utesluta det felet...

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

Anmäl
2012-07-23 19:46 #26 av: [Fröken P]

Nej, jag mixtrar inte med storleken, det har jag aldrig gjort förut och tänker inte börja med nu ;) Om det inte funkar i fortsättningen så struntar jag helt enkelt i att lägga upp bilder, det är inte viktigt. För min del så sätter jag punkt här med detta, det är inget jag vill slösa mer tid och energi på ;)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.