15 Övrigt

aviseringar

2013-04-19 03:40 #0 av: Leo

Finns det nåt sätt att få aviseringar via mail eler liknande närr det kommer kommentarer både i diskussioner man deltar i och inlägg på ens sajt

Leo värd på Motorcykel i fokus 

Anmäl
2013-04-19 03:56 #1 av: VildaVittra

Ja, genom att klicka på bevaka uppe i fältet i det första inlägget i tråden. Då kommer det upp en ruta där du även kan välja att bevaka hela sajten.

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2013-04-19 05:02 #2 av: annia1

Göra ett tillägg till det VildaVittra skrivit.

Standard på mailet man får när det gäller nystartade trådar/inlägg är att det skickas ut en gång per dygn. Det innehåller då bara rubrikerna på de nystartade trådar som startades under gårdagen. Är osäker på om det är samma tidpunkt för alla som det skickas ut. När jag har det så så får jag mailet vid 4 tiden på morgonen.

Men för den som har insider så finns alternativet att mail istället skickas ut direkt det startas en ny tråd. Det innehåller då förutom rubrik första 4 raderna av trådens innehåll. Vill man ha det så, så får man gå in på mina inställningar och där på bevakningar till vänster och klicka i en ruta att man vill få sajtbevakningar direkt.

När det gäller kommentarer som skrivs i trådar så skickas det mailet direkt oavsett om man har insider eller inte.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.