04 Fel och Buggar

"Grupp" hänger upp sig

2013-04-28 11:34 #0 av: OlleA

Är det bara jag som har problem med att välja grupp? Ungefär varannan gång jag ska skriva ett inlägg, händer överhuvudtaget ingenting när jag klickar på "grupp". Listan över grupper kommer inte upp. Mycket irriterande när man har skrivit ett längre inlägg, för utan grupp kan man ju inte skicka det. Numera har jag lärt mig att klicka "grupp" innan jag börjar skriva, för att se om det fungerar eller om jag ska vänta med skrivandet. Men varför kan det inte fungera varje gång? I en het diskussion kanske jag vill svara på något innan tio andra har hunnit före, och dragit iväg diskussionen åt ett håll som gör att det jag tänkte skriva inte längre känns aktuellt.

Olle

Anmäl
2013-04-28 11:41 #1 av: Emo

Nej, det är inte bara du. Så är det här också

IE 10 Windows 8

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel  och Psykologi
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Anmäl
2013-04-28 12:18 #2 av: Hera

Gissar på att du har IE?
Så är det för mig också om jag använder det. Får dubbelklicka väldigt snabbt för att kunna välja grupp.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-04-30 19:44 #3 av: Pelle Långlös

Men grupp väljer man ju bara i första inlägget. Är diskutionen igång så behövs det inteväljas någon grupp.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-05-01 09:02 #4 av: Niklas

Jag har skrivit upp det här på listan med saker att titta på.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2013-05-01 09:05 #5 av: OlleA

#3 Nej, det har du rätt i, jag blandar ihop det med när det ofta inte gick att skriva för ett tag sedan. Nu händer detta ganska sällan, men gruppen hänger sig ofta.

Olle

Anmäl
2013-05-24 17:23 #6 av: Erik

Hej!

Jag har hittat ett problem som jag misstänker är relaterat till detta. Om någon av er som haft problem laddar om sidan och försöker skriva nytt inlägg nu, upplever ni fortfarande samma problem?

-- erk

Anmäl