14 Önskemål

Spara Artiklar

2013-05-24 01:52 #0 av: wiis

Är inte helt säker på att det här hamnar riktigt rätt nu, men ni får gärna flytta tråden om det inte stämmer. ;)

Jag har tänkt på att det skulle vara jättebra om man kunde spara artiklar som drafts; alltså om man skulle kunna skriva - eller påbörja - en artikel och sedan spara den utan att publicera den på en gång. Det skulle underlätta en del att ha den funktionen tillgänglig, om man nu inte skulle kunna avsluta en text på en gång, men ändå vill ha den redo på iFokus nästa gång man loggar in.

Mvh Isabelle

Anmäl
2013-05-24 02:10 #1 av: annia1

Inte hundra på vad du menar. Men du kan skapa en kategori på din sajt för artiklar under arbete.

Du gör på samma sätt som du skapat de andra artikelkategorierna. Det som skiljer är att du i högra kolumnen markerar admin då ser bara du (och sen ev medarbetare) den kategorin. Där kan du lägga hur många artiklar du vill tills du vill publicera dom då bara flyttar du dom till den kategorin dom ska ligga i. Enda är att dom får ju det datum du har när du börjat skriva dom.

Ett annat alternativ är anteckningsblocket. Om du håller ner tre knappar samtidigt ctrl skift a så dyker det upp en popupruta där du kan skriva. Kom bara ihåg att spara innan du stänger popupen. 

Anmäl
2013-05-24 02:44 #2 av: wiis

Haha, se där; det var väl ungefär något sådant jag menade. Att jag inte tänkte på det, då! Funderar

Mvh Isabelle

Anmäl
2013-05-24 02:51 #3 av: annia1

Det som ligger framför näsan är väl det man brukar missa. Blinkar 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.