07 Skriva

Infoga bilder

2013-10-08 18:37 #0 av: MelliPirelli

Tidigare har jag kunnat infoga bilder mitt i inlägg med hjälp av att bara kopiera bilden + klistra in. Nu ser det normalt ut tills jag sparar och då ersätter en vit ruta bilden.

Någon som vet?

Anmäl
2013-10-08 18:51 #1 av: Lill-Kisse

Följ instruktionen i stället. Det finns ju en knapp "Välj fil", som man ska trycka på, när man vill bifoga en bild.

Anmäl
2013-10-08 18:52 #2 av: MelliPirelli

#1 Glömde skriva, menade för att kunna infoga flera bilder i samma kommentar.

Anmäl
2013-10-08 18:58 #3 av: Fridaaaa

#2 Du kan ju göra bildcollage annars?

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2013-10-08 19:06 #4 av: MelliPirelli

Det är för den här tråden, alla andra lyckas få in bilderna men inte jag... 

http://australianshepherd.ifokus.se/discussions/525136b4ce12c408ae0006be-medlemmars-aussies?discussions-1

Anmäl
2013-10-08 19:07 #5 av: Fridaaaa

Jag gör så att jag kopierar bilden från mina bloggar eller hemsida och sedan klistra in. Fungerar ej direkt från datorn

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2013-10-08 19:11 #6 av: MelliPirelli

#5 Det är det jag gjort! Utan resultat :(

Anmäl
2013-10-08 19:15 #7 av: Fridaaaa

#6 Ok konstigt. Så du har högerklickat på bilden och klickat på "kopiera bild"?

Vad har du för webbläsare?

Testing google chrome:

Fungerar där.
Testat att rensa webbhistorik?

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2013-10-08 19:19 #8 av: MelliPirelli

#7 Japp det har jag! Använder just nu safari :)

Anmäl
2013-10-08 19:19 #9 av: Fridaaaa

#8 Aldrig testat i det, testat i annan webbläsare?

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2013-10-08 19:20 #10 av: MelliPirelli

Så ser det ut när jag redigerar inlägget

Anmäl
2013-10-08 19:20 #11 av: MelliPirelli

Och såhär när jag sparat!

Anmäl
2013-10-09 03:46 #12 av: annia1

Några synpunkter när det gäller flera bilder i samma inlägg.

De trådarna blir ibland segare att ladda fram. Visst kanske inte händer så där jätteofta, men det händer.

Bilderna är inte klickbara.

Nu använder inte jag själv mobiltelefon när jag är på nätet. Men går jag in på mobilversionen och bilderna är inlagda "rätta vägen" via välj flik så är det en länk så man kan välja om man vill ta fram bilderna. Men är bilderna inklistrade så finns dom där direkt. Hur det påverkar framladdning av tråden vet jag inte. Om du inte använder mobil så kan du i alla fall titta hur det ser ut i mobilversionen genom att gå in på länken som finns uppe i svarta listen och klicka dig fram till tråden. Hur det faktiskt ser ut i en mobiltelefon vet jag inte.

Sen en annan sak. Ifokus har inget ansvar för bilder som är inklistrade så om dom gör om nåt som har med trådar att göra så kan bilderna bli jättestora eller jättesmå eller helt försvinna. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.