04 Fel och Buggar

Kan inte hantera inlägg?!

2014-10-30 14:40 #0 av: Liikea

Känner att det blev lite väl mycket problem nudå... Men jag kan inte hantera inlägg, även om jag skrivigt något och publiserade det för kanske 1 minut sedan. Så fast jag skrivtgt något blir det såhär:

Anmäl
2014-10-30 14:43 #1 av: Liikea

När jag ska hantera något som jag lagt till en bild i så går det inte att skrolla ned så det inte går att publicerat. (Jag vet att det inte är "skrolla-ned" saken som finns ditåt)                                                                                                                                                                                   ->

Jag vet att det är skroll grejen som finns precis bredvid "hantera-grejen". Men det går inte att skrolla ner. Pust...

Anmäl
2014-10-30 16:08 #2 av: Liikea

hallå? Suttit här i typ en timme o väntat :(

Anmäl
2014-10-30 16:08 #3 av: Liikea

Skrattar

Anmäl
2014-10-30 16:15 #4 av: [JeanetteK]

Jag förstår inte riktigt hur du menar. Förhoppningsvis kan någon annan hjälpa dig. 

Tänkte bara påpeka att det inte finns folk på supporten hela tiden. Det är ju vanliga medlemmar med lite mer kunskap som tagit sig an den uppgiften. Så man kan inte räkna med att få svar så där direkt. Glad

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2014-10-30 16:24 #5 av: Liikea

skojade lite för att få upp tråden ;)

Anmäl
2014-10-30 16:38 #6 av: [JeanetteK]

GladJag fattar! Hoppas du får hjälp. Ballong

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2014-10-30 21:30 #7 av: annia1

Liikea jag är osäker när det gäller dina problem. Slår jag ihop TS och inlägg 1 så verkar det som det bara är ibland som du har problem med att hantera. Det du kan göra då är att klicka på stäng och sen välj hantera igen. Det kan du få göra flera gånger. Så brukar det bli att funka.

När det gäller inlägg 1 så även där är jag osäker. När jag är inne på hantera så vad jag kommer ihåg nu så har jag den oranga knappen publicera synlig längst ner hela tiden. Så jag behöver aldrig skrolla för att komma åt den.  Du kan väl ta en skärmdump även på det så får se hur det ser ut.
Däremot när jag skriver ett inlägg så kan jag få skrolla och då använder jag den som finns till höger i webbläsaren. 

Vad använder du när du har problem. Mobil, platta eller dator. Och vilken webbläsare använder du.

Anmäl
2014-10-31 09:06 #8 av: Liikea

#7 Ibland när jag ska hantera ett inlägg som jag skrivit något i så är det bara vitt som i inlägg #0. Om jag klickar "stäng" och sen "hantera" igen så blir det ändå likadant som innan = ingen text även om jag skrivit. Om jag klickar på "publicera" istället för "stäng" när det blir så, försvinner inte min text efter jag publicerat, även om det inte fanns något text som i inlägg #0. Sen om jag klickar "hantera" igen så brukar det funka. Men det är jobbigt när jag måste göra det typ hela tiden. Detta händer endast när jag är på datorn, aldrig när jag är på plattan eller mobilen. Jag använder Firefox på  datorn.

Skrolla ned kan jag inte när jag ska hantera ett inlägg som jag satt in en bild i därför att bilden tar upp all plats så man måste skrolla ned för att kunna publicera igen. Jag kan visa:

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.