04 Fel och Buggar

Adblock överkört?

2017-08-09 11:30 #0 av: Sindri

Har alltid ört med Adblock och sluppit annonser, nu  verkar det inte gälla längre. Varför?

Anmäl
2017-08-09 12:05 #1 av: Kyllan56

Min Adblock fungerar. Har tex. inte en enda annons på denna sidan. Ta bort Adblock och ladda ner den igen, det kanske hjälper?

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2017-08-09 12:07 #2 av: Maria

Eller betala för ett reklamfritt iFokus Skämtar

/Maria

 

Anmäl
2017-08-09 12:15 #3 av: Sindri

Har löst sig! Mitt Adblock var inaktiverat och utgivaren ville ha en donation, och det är han ju värd! Tummen upp

Anmäl
2017-08-09 12:39 #4 av: Kyllan56

#2 Jag har Adblock, för att jag blir superstressad av reklam, som rullar på när man scrollar. Om all reklam hade varit stilla och inte poppat upp överallt, hade jag klarat av det.

Jag förstår precis vad du menar, att det givetvis är reklamen som betalar att sidan/sidor är gratis. Men jag tycker det ska finnas regler hur reklam får visas. Även klipp, där ljudet går i gång utan förvarning, är hemskt. Det skrämmer vettet ur mig.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2017-08-09 16:29 #5 av: Fridaaaa

Mitt adblock fungerar :) 

#4 Jag har mitt igång för andra sidor, så onödigt att stänga av det enbart för ifokus, i alla fall från min sida :)

 Medarbetare: rexkaniner, Support.
Min vardagsblogg: Vardagsblogg 
Kicka gärna in Hjärta

Anmäl
2017-08-16 22:43 #6 av: Calcifer

Mitt adblock har aldrig strulat på ifokus.

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2017-08-21 13:13 #7 av: DesK

Eftersom iFokus endast kan överleva med hjälp av reklam, tycker jag att alla som vill ha reklamfritt här ska betala för reklamfritt iFokus. Vi som vistas här borde verkligen visa vår tacksamhet över att få ha gratis sajter med många bra funktioner och bra support.

Désirée

Anmäl
2017-08-21 16:22 #8 av: Calcifer

#7 Jag tycker det du säger är jättebra, men jag som aktiv på många liknande sajter skulle i så fall känna att jag bör stötta dem alla genom att göra på samma sätt och det skulle bli en skyhög summa jag inte har råd med. Så istället för att välja mellan dem så gör jag på det enda sätt jag faktiskt kan just nu. 

Tycker det är ett jättebra system men det enda jag kan bidra med nu är tid, energi, kunskap, stöd, råd och vänskap. 

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2017-08-27 23:20 #9 av: zickan

Adblocker funkar bra här med. 

Som #4 skriver.  Hade själv inte blockat reklamen om reklamen fanns men inte lät eller hoppade upp. Jag var på väg att lämna ifokus  när den typen av reklam kom till. Men tack vare tipset om Adblocker så löste det sig. Som sagt inte emot reklamen alls, läser den ändå inte och går inte på med reklam saker så. Så där går reklamen ändå nit på mig. Men kan inte ha något som helt plötsligt börjar bråka när man skrollar och poppa upp med ljud.
Extremt stressande. Och väldigt jobbigt när man har missat att stänga av ljudet innan man går in på facebook. Ifall reklam med ljud skulle poppa upp. Hänt mig på jobbet ett par gånger. Fått hålla på med mobilen på vissa arbetsplatser bara man inte stör. Jobbigt när man inte märker att ljudet är på och det poppar upp en irriterande stressande och ljudlig reklam. Speciellt när man jobbar natt med att vaka över en person men behöver ha mobilen på lite ljud för att höra avbytaren osv som behöver nå en. 
Eller när man sitter hemma på nätterna, med småbarn eller annat. Adblocker så slipper man konstant ha koll på vilken volym man har innan man går in på ifokus. 

Vill inte betala för att jag blir påtvingad obehagliga popup och ljud. Det har inte med reklamen i sig att göra. Reklam kan man ha utan obehagligheter. 

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl
2017-08-28 11:47 #10 av: Kyllan56

#9 Håller fullständigt med dig! Jag som lider av PTSD hoppar till och får världens stresspåslag när ljud plötsligt slår på! Även när bilder hoppar och har sig. Hade inte reklamen rört sig eller ljud plötsligt dykt upp hade inte jag heller brytt mig.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2017-08-28 12:39 #11 av: zickan

Haha förlåt. Trött i går. Skulle inte stå facebook utan givetvis ifokus. 

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.