Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
15 Övrigt

Backflip

2018-04-24 21:26 #0 av: Fettkonstig

Halloj! Nu är de så att jag verkligen vill lära mig en backflip. Jag går cheerleading och där ingår det gymnastik, så jag kan ju en del andra volter. På träningen failade jag rejält (såå pinsamt) när alla såg, så jag vill inte göra det mer där, utan jag vill lära mig själv hemma. Men hur gå till väga? Jag kan på studsmattan och även från den mjuka kanten, men jag vågar ju liksom inte på mark... det jag är mest rädd för är att jag typ inte ska få mig runt och landa på nacke typ. Hur ska man lära sig?!

Anmäl
2018-04-24 23:34 #1 av: annia1

Du har hamnat på fel sajt. Den här sajten tar man upp frågor som gäller ifokus funktioner eller om man råkar ut för fel här på ifokus.

Men jag vet inte vilken sajt jag ska tipsa om istället. För det finns ingen sajt som handlar om gymnastik. Enda sajten som tar upp nåt om idrott är sport.ifokus. Annars tror jag nog att du kan fråga inne på tonåringar för det är nog den sajt där du har störst chans att nån provat på det du vill lära dig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.