Etikettövrigt
Läst 1345 ggr
Whippetgerbilen
2014-06-27, 09:46

Bilder?

Jag kan helt plötsligt inte ladda upp bilder i inlägg 😕, det står ladda upp bild och sen när jag har valt så kommer den rutan upp igen? Vet inte vad jag ska göra, har det med den nya sajten att göra

Dogs is my world ♥

[JeanetteK]
2014-06-27, 09:49
#1

Samma här…

beem
2014-06-27, 09:51
#2

#0 När du valt bild som ska laddas upp och rutan sen kommer upp igen   ska du bara trycka på publicera.

Om snöret inte håller utan går av är det bara att försöka med ett annat snöre.
Källa: Nalle Puh - A.A. Milne

Whippetgerbilen
2014-06-27, 09:55
#3

Ok ska prova det, men det står ju välj bild och när jag valt kommer den upp igen, ska man trycka på krysset då eller? #2

Dogs is my world ♥

beem
2014-06-27, 10:01
#4

Nu får jag inte upp detta med ladda upp två gånger. De verkar ha ändrat.

Så här gjorde jag:

Klickar på bilden ovanför skrivrutan

Klickar ladda upp bild och ta fram den bild jag vill ladda upp.

Därefter  klickar jag spara och bilden syns nu i inlägget.

Om snöret inte håller utan går av är det bara att försöka med ett annat snöre.
Källa: Nalle Puh - A.A. Milne

[JeanetteK]
2014-06-27, 10:16
#5

#4 Jag får det inte att funka. Jag ser heller inte bilden i ditt inlägg. Bara en liten ruta…

Niwa
2014-06-27, 10:34
#6

jag kan inte hitta någonstans att ladda upp bild till 1:a sidan
samt att jag inte lyckas få in mer än en bild via "lägg in bild"  ovanför textinmatningen


Hälsa gärna på mig på Facebook.

beem
2014-06-27, 10:38
#7

#5 Men så underligt. Jag ser bilden. Vad kan det då vara som blir fel.

Hoppas någon har en förklaring.

Om snöret inte håller utan går av är det bara att försöka med ett annat snöre.
Källa: Nalle Puh - A.A. Milne

beem
2014-06-27, 10:44
#8

Jag ser nu att man kan ju ladda upp bilder på olika sätt.

Man kan ju även kryssa rutan under skrivruten *bifoga bild/ fil'

Om snöret inte håller utan går av är det bara att försöka med ett annat snöre.
Källa: Nalle Puh - A.A. Milne

Niwa
2014-06-27, 10:46
#9

den verkar hamna överst om man gör så. i alla fall åt mig


Hälsa gärna på mig på Facebook.

Whippetgerbilen
2014-06-27, 12:00
#10

#8 Jag får det där bifoga fil men det funkar ju inte 😕

Dogs is my world ♥

[JeanetteK]
2014-06-27, 12:01
#11

Jag har provat båda sätten. Testar här.

[JeanetteK]
2014-06-27, 12:01
#12

Nä det blev ju inget. Där provade jag bifoga bild/fil. här provar jag klicka på bildikonen ovanför textrutan.

[JeanetteK]
2014-06-27, 12:02
#13

Jag ser en liten ruta i högra hörnet, men ingen bild. Ser någon annan en bild?

Whippetgerbilen
2014-06-27, 12:03
#14

Nepp

Dogs is my world ♥

Nina
2014-06-27, 12:05
#15

Test

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!
Relationer * Hundar * Bodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Whippetgerbilen
2014-06-27, 12:05
#16

Testar

Dogs is my world ♥

Whippetgerbilen
2014-06-27, 12:06
#17

Nu ser jag bilden, ser någon den?

Dogs is my world ♥

Nina
2014-06-27, 12:06
#18

Ni som inte kan ladda upp bilder. Kan ni testa att uppdatera med f5knapppen och sedan prova klicka på ladda upp bild igen? Vad har ni för webbläsare?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!
Relationer * Hundar * Bodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Whippetgerbilen
2014-06-27, 12:12
#19

Nu funkar det för mig! Jag behövde bara vänta lite så att bilden fick laddas upp ☺️Hehe 😎

Dogs is my world ♥

[AnimalLover1]
2014-06-27, 13:10
#20

Funkar inte för mig, använder ipad, firefox. När jag klickar på Bifoga bild/fil klickar jag på ladda upp bild > Sen väljer jag bild > inget händer > klickar på ladda upp bild igen > inget händer..

[AnimalLover1]
2014-06-27, 13:11
#21

Asså sjukt konstigt, de dagarna jag verkligen ville ha upp bilden funkade det inte jag tryckte på kryss, nu funkade det även fast jag klickade på kryss. Haha kolla på min kommentar ovan med de konstiga tecknen xD Funkar inte att ladda upp till kanin iFokus..

bamse6311
2014-06-27, 17:18
#22

Det är det att det nu tar längre tid för bilden att laddas upp.

Jag blev också konfunderad de första gångerna och tryckte på krysset för att försöka igen då det naturligvis blev detsamma igen.

Alltså, det tar lite längre tid nu och ju större bildfilen är ju längre tid tar det antagligen.

(Edit:
Fast nu gick det snabbt som tusan så det är kanske något som är åtgärdat men å andra sidan så är det en väldigt liten bildfil.)

Bästa hälsningar,
Bertil

[JeanetteK]
2014-06-27, 18:52
#23

Jag bytte till Chrome och nu funkar det!

bamse6311
2014-06-27, 18:58
#24

#23
Det funkar precis lika bra med IE också.

Som sagt så tar det numera lite olika tid för att ladda upp beroende på bildfilens storlek.
Den här är på 3.66 MB.

Bästa hälsningar,
Bertil

Amandla
2014-06-27, 19:08
#25

Hm, fast nu kommer bilderna upp i nya flikar så det går inte att klicka bakåt utan  jag måste kryssa ner rutan. Vet inte vilket som är mest irriterande 😛 tyckte det var bra i gamla funktionen när det räckte att klicka var som helst utanför för att stänga bilden. Fast jag tycker det är bra att bilderna är så stora, de är jättefina!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

bamse6311
2014-06-27, 19:13
#26

#25

Jag tyckte också att det var lite bättre på det tidigare sättet.
Speciellt om det är ett inlägg med många bilder som det till exempel kan vara i en tutorial om bildbehandling etc.

Bästa hälsningar,
Bertil

Upp till toppen