2008-08-02 18:48
0
#1
Det dras bar pengar när du själv skickar SMS. Det är med andra ord inte så att det automatiskt dras 50 kr varje kvartal, utan du får själv förlänga det.
Du behöver alltså aldrig avsluta Plus. När tiden löpt ut så försvinner det och du kan isf välja att köpa Plus igen.
Mvh // Johan
2008-08-02 18:51
0
#2
Kanoners! Beställer det nu då :) Tack för en bra sida!
2008-08-02 18:53
0
#3
Vad kul! Tack för att du beställer Plus!
Mvh // Johan